Police Beograd

Police Beograd
Ne znate gde ćete knjige?
Imate previše kutija sa začinima u kuhinji?
Idealno rešenje za Vas je kupovina polica...
Da li ćete kupiti gotove police ili ćete naći majstora u Beogradu koji će da napravi po Vašoj zamisli, to odlučite sami.
Mi smo tu da Vam pokažemo šta nudi Beograd, a na Vama je da se odlučite za ono što Vam najviše odgovara...
Police u Vašem domu mogu biti izuzetno praktične i od velike pomoći a ujedno mogu predstavljati savršeno dekorativno rešenje.
linea-milanovic-police

Linea Milanović

Beograd, Zvezdara, Vojislava Ilića 59 +381 11 2442070
POLICE, IZRADA POLICA OD DRVETA.
Police za knjige se izrađuju isključivo po porudžbini, a pretežno od medijapana furniranog ili farbanog, kao i od punog drveta.
U izradi se koriste isključivo nakvalitetniji materijali, italijanske boje i lakovi na PU ili vodenoj bazi u tonu po želji klijenata.
Dizajn, raspored fioka, polica, kao i drugih detalja se mogu birati.
Osim modela u ponudi, nudimo izradu polica za knjige prema vašim idejnim rešenjima ili zamislima.
rahladne-i-tople-vitrine-frigo-bel-police

Rahladne i tople vitrine FRIGO BEL

Beograd, +381 64 3209247
POLICE BEOGRAD FRIGO BEL U proizvodnom programu zr FRIGO BEL se nalaze police za hleb od različitog materijala i različitih dimenzija i funkcionalnosti.
Police izrađujemo od inoxa, kombinovano od inoxa i drveta, ili samo od drveta.
Naše police za hleb mogu da predstavljaju odličan izlog za vašu pekaru jer je kompletan asortiman vaše pekare pregledan i lako dostupan.
Cenovnik
Od brilijantnih polica koje su ugrađene u stepeništu, od polica koje se prostiru od poda do plafona, do zanimljivih polica za dnevne sobe, do polica u kupatilu ili predsoblju... Police su neizostavni deo nameštaja u svakoj prostoriji. Police u Vašem domu osim za držanje knjiga i odlaganje sitnica, mogu da budu i samo dekorativni deo prostorije. Bilo da je reč o onima koje se protežu do plafona, ili o onima koje su manjeg obima i koje se postavljaju na zid, važno je odabrati ono što odgovara prostoru kojim raspolažete. Poželjno je i da vodite računa o materijalu od kojeg su izradjene police. Trudite se da se uklapaju uz ostatak nameštaja koji imate u svom domu.
Back to Top