Police Beograd

Police Beograd
Ne znate gde ćete knjige?
Imate previše kutija sa začinima u kuhinji?
Idealno rešenje za Vas je kupovina polica...
Da li ćete kupiti gotove police ili ćete naći majstora u Beogradu koji će da napravi po Vašoj zamisli, to odlučite sami.
Mi smo tu da Vam pokažemo šta nudi Beograd, a na Vama je da se odlučite za ono što Vam najviše odgovara...
Police u Vašem domu mogu biti izuzetno praktične i od velike pomoći a ujedno mogu predstavljati savršeno dekorativno rešenje.
linea-milanovic-police

Linea Milanović

Beograd, Zvezdara, Vojislava Ilića 59 +381 11 2442070
POLICE, IZRADA POLICA OD DRVETA.
Police za knjige se izrađuju isključivo po porudžbini, a pretežno od medijapana furniranog ili farbanog, kao i od punog drveta.
U izradi se koriste isključivo nakvalitetniji materijali, italijanske boje i lakovi na PU ili vodenoj bazi u tonu po želji klijenata.
Dizajn, raspored fioka, polica, kao i drugih detalja se mogu birati.
Osim modela u ponudi, nudimo izradu polica za knjige prema vašim idejnim rešenjima ili zamislima.
rahladne-i-tople-vitrine-frigo-bel-police

Rahladne i tople vitrine FRIGO BEL

Beograd, +381 64 3209247
POLICE BEOGRAD FRIGO BEL U proizvodnom programu zr FRIGO BEL se nalaze police za hleb od različitog materijala i različitih dimenzija i funkcionalnosti.
Police izrađujemo od inoxa, kombinovano od inoxa i drveta, ili samo od drveta.
Naše police za hleb mogu da predstavljaju odličan izlog za vašu pekaru jer je kompletan asortiman vaše pekare pregledan i lako dostupan.
Cenovnik
enterijer-balaz-police

Enterijer Balaž

Beograd, +381 63 518895
POLICE BEOGRAD ENTERIJER BALAŽ S.Z.T.R.
Enterijer Balaž je osnovana davne 1915.godine, još tada kao stolarska radionica.
Danas je porodična firma sa dugogodišnjom tradicijom.
Za više od 100 godina postojanja stekli smo dovoljno iskustva i znanja da našim kupcima nudimo najkvalitetnije proizvode.
Radimo isključivo po narudžbi,zato imamo mogućnost da sve naše proizvode prilagodimo mogućnostima i željama naših kupaca.Maksimalno se trudimo da svima izađemo u susret,da nađemo rešenja za sve Vaše zahteve, zato nas posetite u našem izložbenom salonu u Temerinu, Novosadska 384 ili nas kontaktirajte.
Cenovnik
Od brilijantnih polica koje su ugrađene u stepeništu, od polica koje se prostiru od poda do plafona, do zanimljivih polica za dnevne sobe, do polica u kupatilu ili predsoblju... Police su neizostavni deo nameštaja u svakoj prostoriji. Police u Vašem domu osim za držanje knjiga i odlaganje sitnica, mogu da budu i samo dekorativni deo prostorije. Bilo da je reč o onima koje se protežu do plafona, ili o onima koje su manjeg obima i koje se postavljaju na zid, važno je odabrati ono što odgovara prostoru kojim raspolažete. Poželjno je i da vodite računa o materijalu od kojeg su izradjene police. Trudite se da se uklapaju uz ostatak nameštaja koji imate u svom domu.
Back to Top